Cygnus CYG3L draadloze hittedetector

De Cygnus CYG3L draadloze hittedetectoren zijn een integraal onderdeel van het systeem en bieden essentiƫle detectie in en buiten de werkuren voor alle soorten bouwprojecten.

Artikelnummer

CYG3L 

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Cygnus CYG3L draadloze hittedetectoren zijn een integraal onderdeel van het systeem en bieden essentiële detectie in en buiten de werkuren voor alle soorten bouwprojecten. Deze grondig geteste en hoogwaardige Cygnus-warmtedetector werkt net als elk ander apparaat in het radionetwerk en zal helpen bij het verzenden en ontvangen van alle andere radioboodschappen binnen de site.
 
Gebruikmakend van een aangepast paar thermistors om warmte te detecteren, wordt één thermistor blootgesteld aan de omgevingstemperatuur, de andere thermisch afgesloten. Onder normale omstandigheden registreren de twee thermistoren vergelijkbare temperaturen, maar bij de ontwikkeling van een brand neemt de temperatuur die wordt gemeten door de blootgestelde thermistor snel toe, wat resulteert in een onbalans van de thermistors en waardoor de detector het alarm activeert.
Met de nieuwe GSM-functionaliteit van het GSM-controlepaneel, kunt u er zeker van zijn dat uw site 24 uur per dag, 7 dagen per week is beveiligd. Detectoren worden geleverd met een 85 decibel sounder.
 
KENMERKEN
- 85 decibel-signaalgever
- IP65 gecertificeerd
- Standaard hittedetector
- Enkele batterijpack
- 12 maanden garantie
 
In overleg kan de Mobiele Brandmeldinstallatie op maat gemaakt worden.
Mail naar info@bvgn.nl voor een passende offerte.
Bellen kan ook: 06 16 515 775

#draadloos, # brandmelder, #BMI, #radio, #tijdelijk

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.