CYG1 Cygnus Control Panel

Het Cygnus CYG1 draadloze bedieningspaneel heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, is eenvoudig te installeren en biedt optimale prestaties. Het bedieningspaneel registreert maximaal 480 appar

Artikelnummer

CYG1 

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het Cygnus CYG1 draadloze bedieningspaneel heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, is eenvoudig te installeren en biedt optimale prestaties. Het bedieningspaneel registreert maximaal 480 apparaten op de hele locatie. Het paneel stuurt gegevens terug naar de gebruiker door een geïntegreerd LCD-scherm met LED-achtergrondverlichting. De informatie die wordt geretourneerd omvat actieve brandalarmen, indringerwaarschuwingen, eerste hulpalarm, hitte- en rookdetectoractivatie, batterijwaarschuwing en signaalstoring.
 
Het bedieningspaneel slaat gebeurtenislogboeken op die toegang tot een gebeurtenis mogelijk maken om zo een ​​exacte datum en tijd te vinden waarop een alarm is opgetreden. De geschiedenismap stelt de gebruiker in staat om deze gebeurtenissen te bekijken.
 
In geval van nood kan het controlepaneel worden gebruikt als een evacuatielocatiefunctie en als onderdeel van de inbrekersalarmfunctie om inbraaksensoren in en uit te schakelen. Uitgangen bevinden zich op het bedieningspaneel om verbinding te maken met on-site paging-systemen en / of GSM-voorziening voor off-site bescherming en bescherming buiten kantooruren.
Hoewel het systeem door netspanning wordt gevoed, kan het bedieningspaneel maximaal een maand zonder stroom worden gebruikt met behulp van de 6v-batterij.
 
Kenmerken
- Geschikt voor het vastleggen van gegevens van maximaal 480 apparaten
- LCD-scherm
- Vacature-functie evacueren
- LED-achtergrondverlichting
- Geschikt voor grotere projecten
- Netvoeding
- Batterij backup
- 12 maanden garantie
 
In overleg kan de Mobiele Brandmeldinstallatie op maat gemaakt worden.
Mail naar w.finkers@prosafety.nu voor een passende offerte.
Bellen kan ook: 06 16 515 775

#draadloos, # brandmelder, #BMI, #radio, #tijdelijk

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.