Cygnus ExclusionZone-alarm

Ons Cygnus ExclusionZone-alarm is ontworpen voor gebruik in bouwomgevingen, waardoor werknemers of voetgangers wegblijven van gevaarlijke gebieden waar een installatie wordt bediend of kraan- en hijsw

Artikelnummer

CYEXc 

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het instellen van uitsluitingszones op een bouwplaats is de sleutel tot het beschermen van werknemers, omdat hun leven nog steeds gevaar loopt tijdens de operatie.

Dus, wat is de oplossing?

Ons Cygnus ExclusionZone-alarm is ontworpen voor gebruik in bouwomgevingen, waardoor werknemers of voetgangers wegblijven van gevaarlijke gebieden waar een installatie wordt bediend of kraan- en hijswerkzaamheden onderweg zijn. Het alarm waarschuwt werknemers voor gevaar en voorkomt toegang tot gevaarlijke out-of-bounds-locaties.
 

In tegenstelling tot andere uitsluitingsalarmen op de markt, is het ExclusionZone-alarm rechtstreeks gekoppeld aan het Cygnus-alarmsysteem en kan het worden bewaakt en / of geactiveerd via het bedieningspaneel, waar een volledig logboek kan worden bekeken. Dit zorgt voor een snellere responstijd om de werknemer te waarschuwen voor eventuele gevaren en zorgt ervoor dat deze kunnen worden gemeld buiten de uren.

BAM-partnerschap leidt tot projectsucces

We zijn er trots op goede samenwerkingsverbanden te hebben met onze leveranciers, waaronder BAM Construction. Dankzij hun steun is het alarm al uitgerold naar een aantal aannemers, waaronder Kier, Skanska, Wilmot Dixon en Lendlease.

Het wordt gebruikt bij een aantal van de grootste projecten in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Three Snowhill, de grootste kantoorontwikkeling buiten Londen, die uit 19 verdiepingen bestaat, en Buckingham Green in Londen, een nieuwe luxe appartementencomplex.

 

 
In overleg kan de Mobiele Brandmeldinstallatie op maat gemaakt worden.
Mail naar info@bvgn.nl voor een passende offerte.
Bellen kan ook: 06 16 515 775

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.