F500 3 liter
F500 BLUSSER 9 liter

F-500 is een innovatief, multi-inzetbaar blusmiddel toevoeging met zeer bijzondere eigenschappen. met name geschikt voor het blussen van batterijen.

Artikelnummer

PSWH09 

5 werkdagen

Ivm met de enorme vraag van Corona gerelateerde producten en de drukte bij onze vervoerders kan de levertijd enigszins afwijken

€ 239,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

F-500 en Lithium Ion batterijen (accu’s)

F-500 is het enige blusmiddeltoevoeging dat veelvuldig getest is en uitermate geschikt is bevonden voor het blussen van Lithium-ion batterijen en accu's.

De sterke toename van het aantal elektrische auto’s, scootmobielen en E-Bikes op de wegen, heeft een probleem blootgelegd waarvoor, tot nu toe, in de praktijk geen adequate oplossing voorhanden was. Elektrische voertuigen zijn door de enorme toename van de aantallen nu ook frequenter betrokken bij ongelukken. Het komt daarbij steeds vaker voor dat er sprake is van brand of risico op brand. 

Bij crashes en vervoer kan door kortsluiting van geheel of gedeeltelijk geladen accupacks veel energie vrijkomen met alle risico's van dien. Deze blusser is uitermate geschikt voor brandbestrijding van materialen van de meest uitlopende aard. Denk hierbij aan hout, plastics, kunststoffen, rubber, accu’s en vloeistoffen.

De F-500 blusser is dus een innovatief, multi-inzetbaar blusmiddel toevoeging met zeer bijzondere effectieve bluseigenschappen:

  • Reductie van oppervlaktespanning.
  • Snelle warmte reductie hierdoor extreem koelend vermogen.
  • Inkapselen van brandstof en rookgasdeeltjes.Deze eigenschappen maken het mogelijk om F-500 te gebruiken voor het blussen van branden van brandklassen A, B en delen van de brandklassen C, D en F. Hij is leverbaar in de 3 en 9 liter-uitvoering.

Specificaties

 

Type F500 9 liter
Blusstof 8.82 liter water

 

0.18 liter F500

Rating 27A
Temperatuursgrenzen   in °C +5 – +60
Gewicht vol in kg 14,9
Afmetingen in mm 280-510
Spuitduur (sec) 41
Keurmerken CE-EN3 PED

 

MED

Rijkstypekeurmerk
2402

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.